Dette sier medlemmene om Bare Trening

Britt og Jostein

Vi har trent av og på i mange år, og synes ofte det er vanskelig å få satt treningen inn i timeplanen. Nå har vi fått en rutine på å trene på morgenen. Det er både lettere og hyggeligere å trene når vi er to.  Veldig fornøyd med at Bare Trening åpner kl 6, også i helgene. Da rekker vi en god økt og en dusj før jobben. Setter også veldig pris på at det alltid er rent og delikat både i garderoben og i treningssenteret.

 

Joachim

Jeg hadde veid over 100kg siden andre klasse på videregående og trivdes med den vekten. Men når jeg flyttet hjemmefra begynte jeg å ty til enkle og usunne måltider, noe som førte til at jeg gikk opp nesten 20kg! Mesteparten fett. Jeg byttet ut mammas varierte kost med dobbelt så store porsjoner uansett hva det var. Var også veldig glad i kjæresten min sine hjemmelagde vårruller! 
 
Etter å se på slankekrigen USA og fler års interesse for wrestling ble jeg motivert nok til å ty til store forandringer i livet mitt! På den tiden hadde jeg ikke jobb så jeg kunne gjøre hodet mitt 100% fokusert på slankinga. Gikk først på diet med lavt kalori inntak men fant fort ut at det ikke var greia for meg. Man kan ikke føle at man skal greie å kjøre hardt på gymmen uten mat i magen. Lavkarbo var dietten jeg følte meg vel med og gikk ned ca 1,3kg i uka. Har lagd mine egne treningsprogrammer hele tiden bortsett fra i det siste som jeg fant påbodybuilding.com. På drøyt fire-fem mnd hadde jeg gått fra 118kg til 90kg. 92kg er trivselsvekten min så jeg håper på å holde meg der helt til jeg skal hoppe på muskelbygginga.
 
Hadde det ikke vært for Bare Trening hadde jeg aldri funnet meg et trenings studio jeg kunne brukt. På den tiden jeg startet, så jeg etter god pris og beliggenhet som en av de viktigste faktorene. Prisen på 199:- kr er drøyt billig og man får mye for pengene! Med kort vei til trening hadde jeg heller ingen grunn til å ikke trene. Trente på SATS før hvor det koster alt for mye og det er alltid kø! På BT er det plass til alle, noe jeg tror kommer av den gode åpningstiden som gjør at folk kommer spredt utover dagen! På treninga er det et eget miljø hvor alle passer inn! uansett hvor høy og lav du er eller åssen nasjonalitet du måtte ha. Alle respekterer alle og alle er hyggelige mot hverandre.
 
For meg er en hel underetg. med frivekter DRØMMEN! Mange liggebenker, to cablecrossers, smithmaskiner, nedtrekk, row, hantler, benkpress stativer,you name it! Ikke minst apperater i mangfold (kan man vel si). Bare Trening har alt du trenger! Ikke minst nok kondisjons apparater til alle!
 
Nå er ikke målet mitt å slanke meg lenger! men å sloss meg opp til rundt 100kg med ca 8% fett noe jeg tror blir vanskeligere enn slankinga! Og du er i samme situasjon som det jeg var i? KAST DEG I DET! Det er verdt hver time på treningsstudioet! men ikke glem søvnen! hue skal bli slankt før kroppen din blir det, ellers greier du aldri å holde deg nede =) 
  
Håper bildet mitt kan motivere deg, God trening!
  
Joachim Pietronigro Jakobsen, 21år
Medlem på BT siden 8. Mars 2011