Snu telefonen tilbake i portrett-modus for å se menyen

Etter at nye koronatiltak ble lansert idag med virkning fra 15.12.2021 , så slipper vi heldigvis unna en full nedstenging denne gangen. ????

Vi kan ha åpent for individuell trening nesten som normalt. Men det er uhyre viktig at man holder avstand (Minimum 1 meter og 2 meter ved høyintensitets trening) og overholder alle smittevernrutiner.

Vask/Sprit hendene når du kommer og går. Spray på papiret og tørk av utstyret etter bruk. Rydd opp etter deg. Ditt adgangskort kan kun benyttes av deg som medlem (adgangskontroll)

Og ikke minst: Bli hjemme ved symptomer eller mistanke om smitte. Er noen av dine nærkontakter smittet eller det foreligger mistanke om smitte ber vi deg bli hjemme. Er du i karantene blir du hjemme!

Unngå å dra på trening når senteret er fullt ??. Sjekk trafikk på ditt senter i "Bare Trening" appen eller på hjemmesiden og prøv å komme på tider hvor det ikke er så mange folk. Vi har begrensning på hvor mange som kan være inne på senteret samtidig.Dette klarer vi å overholde slik at vi fortsatt kan holde åpent ??