Snu telefonen tilbake i portrett-modus for å se menyen

Treningssenteret i Lyngdal som åpnet 4. januar har splitter nytt utstyr til å trene både styrke og kondisjon. Flere av de som var på åpningsdagen ble imponert over størrelsen på treningssenteret. Se bilder fra åpningsdagen.

– Det er så moderne, så det gir litt mer motivasjon. Det har fristet veldig å begynne her, også har jeg hørt mye bra om Bare Trening, sier Mira Egeland Larsen til Bare Trening på åpningsdagen.

Mira Egeland Larsen Mira Egeland Larsen var svært fornøyd med det nye treningssenteret til Bare Trening i Lyngdal. Foto: Hanne Rebecca Nilsen

Lokalet på 800 kvadratmeter er utstyrt med stor variasjon av treningsapparater og vekter i forskjellige størrelser, slik at det skal være noe for alle. For at Bare Trening Lyngdal skal kunne være åpent utenom senterets åpningstid har vi valgt å ha en egen inngang fra utsiden av senteret. Vi har åpent fra 05:00-00:00.

Bli medlem
Bare Trening Lyngdal
Bare Trening Lyngdal
Bare Trening Lyngdal
Bare Trening Lyngdal
Bare Trening Lyngdal
Bare Trening Lyngdal

– Det var jo sykt bra, mange nye apparater, helt nydelig. Også er åpningstiden den beste, sier Joma Gholami om Bare Trening sitt nye treningssenter i Lyngdal.

Joma Gholami Joma Gholmi ble glad for å se det nye treningssenteret til Bare Trening. Foto: Hanne Rebecca Nilsen

Til tross for pandemien holder Bare Trening foreløpig åpent som normalt frem til det kommer nye retningslinjer.

Vi følger nøye med på situasjonen både nasjonalt og regionalt og gjør flere tiltak for å hindre spredning av smitte. På alle våre sentere vasker vi to ganger daglig, i tillegg tar vi desinfeksjon på alle apparater hver 14 dag, som i utgangspunktet skal holde i 1 måned. Det er viktig for oss at medlemmene hjelper til for å hindre smitte. Merker vi noen som slurver med hygiene på senteret kan de i verste fall bli utestengt.